Skal man på en spesiell fest og trenger å kjøpe seg en ny selskapskjole kan man i 2019 glede seg til shoppingen. Årets trender er morsomme, glitrende og fargerike, så her skal det ikke være vanskelig å finne noe man liker.

Rysjer, fjær og friller

Blant årets trender finner vi kjoler med litt tekstur og bevegelse i stoffet. Fjær og rysjer er populært, og det samme er kjoler med asymmetriske skjørt. Særlig selskapskjoler med skjørt som er kortere foran kan være med på å gjøre kjolen lettere og gi den et morsomt preg. Stoffet og fargene vil likevel være med på å gjøre kjolen elegant nok for formelle anledninger. Velger man for eksempel en kjole med detaljer som fjær på, vil man fort se litt mer ungdommelig ut og antrekket vil samtidig kunne gjenspeile din personlighet.

Silkekjoler og metalliske farger

Kjoler i metalliske farger har vært populært i 2019 og passer perfekt for selskapskjoler man skal bruke til sommeren. Sollyset vil gi fargen på kjolen enda mer liv og refleksjoner, hvilket vil gjøre kjolen desto mer spektakulær. Her er det gjerne stoff i silke som gjelder og stoffet vil få den metalliske fargen til å skinne ekstra fint. Dersom man er på leting etter den perfekte selskapskjolen kan man ta turen innom nettbutikken JJ’s House, som har et stort utvalg av kjoler i alle farger og fasonger.

Paljetter og glitter

Også paljetter og glitter er trendy blant årets kjoletrender. De fleste kjolene som har blitt vist på catwalken og fra Hollywoods store arrangementer og prisutdelinger har hovedsakelig vært i fargene sort, sølv eller gull. Kjoler i sort kan være fine også på sommeren, men det kan være ekstra fint med varmere og lysere farger som gull eller bronse. Et godt alternativ til heldekkende kjoler i paljetter kan være å gå for en beige kjole i chiffon med påsydde perler i gull eller andre farger som dekorasjon. På denne måten vil kjolen både være glitrende og magisk, samtidig som stoffet vil være sommerlig og lett.

Åpen rygg og variasjoner

En annen måte å gjøre selskapskjolen litt ekstra sommerlig og lett på er å velge en kjole med en utforming som åpen rygg eller stropper. På sommeren kan det fort bli varmt med langermede kjoler som også har et gulvlangt skjørt, men gjennom å velge en kjole med åpen rygg vil kjolen fort bli litt ekstra sommerlig og sval. En selskapskjole med stropper eller scoop-hals er også fine detaljer som vil gi kjolen et lettere og sommerlig preg.

Når det kommer til fargevalg er det en rekke farger som passer utmerket for sommeren, men lyse farger som himmelblå, mintgrønn, gammelrosa, hvitt og beige er alltid sikre valg. Dersom man ønsker en farge som gjør litt mer ut av seg er også marineblå, fiolett eller gult farger som kan være svært vakre til en selskapskjole for en sommerfest.

Med årets trender kan du med andre ord velge blant en rekke ulike stiler og ha det morsomt med både fargevalg og teksturer. Det viktigste er at du føler deg fin og komfortabel i kjolen og at den passer til kleskoden for arrangementet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here